Het e-mailadres voor mijn financiële documenten aanpassen

We versturen uw betalingsaanvragen, facturen en creditnota's naar de contactpersoon van uw facturatiepunt.

Die persoon kunt u gemakkelijk aanduiden of aanpassen door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar uw klantenwebruimte
  2. Kies in het keuzemenu rechts bovenaan voor "Mijn onderneming" > "Mijn structuur"
  3. Kies het facturatiepunt waarvoor u de contactpersoon wilt aanpassen. U ziet ook meteen wie de huidige contactpersoon is:

4. Pas de contactpersoon aan (of voeg een nieuwe contactpersoon toe)
  5. Druk op opslaan

Vanaf het moment dat u uw keuze hebt opgeslagen, sturen wij de financiële documenten naar de nieuw gekozen contactpersoon.