Mag ik de Consumptiecheque pro rata toekennen?

Ja. In de overeenkomst betreffende de verlening van consumptiecheque kan de werkgever de werknemers of de categorie werknemers specificeren aan wie deze vouchers zullen worden verleend. U kan zo ook verschillende bedragen toekennen.

De categorieën moeten echter gebaseerd zijn op objectieve en consistente criteria. Het toekennen van de Consumptiecheque kan dus afhangen van objectieve voorwaarden, zoals het feit dat de begunstigde werknemers degenen zijn die tijdens de lock-downperiode zijn blijven werken.