Ik beschik over een promocode, wat moet ik doen?

Als u een promocode heeft, vul deze dan in in uw klantenruimte. Als werkgever dient u deze code verplicht in te voeren voordat u een bestelling plaatst. Dit geldt ook voor werkgevers voor wie het sociaal secretariaat de bestellingen plaatst.

U kunt de promocode opgeven op verschillende momenten:

1. Tijdens uw inschrijving
  2. Op de Startpagina van uw Klantenwebruimte
  3. Alvorens uw bestelling te valideren via uw Klantenwebruimte

Een promocode geeft enkel recht op een voordeeltarief tijdens de opgegeven geldigheidsduur ervan.

Opgelet!

De promocode moet opgegeven worden voor de bevestiging van de bestelling. De code is niet zichtbaar op uw betalingsaanvraag of factuur: de opgegeven prijzen geven meteen het voordeeltarief weer.