Hoe voorzie ik de coronapremie in mijn bedrijf?

 1. Een collectieve of individuele overeenkomst afsluiten
  • Controleer of de CAO die voor uw sector werd afgesloten de toekenning van een coronapremie verplicht.
  • Indien uw sector de toekenning van een coronapremie niet verplicht of indien u een hoger bedrag wenst toe te kennen (zonder boven het wettelijk toegelaten van max. € 500 te gaan), kan u een collectieve of individuele overeenkomsten op bedrijfsniveau afsluiten
  Download onze modelexemplaren van een collectieve en individuele overeenkomst. 
 2. Uw bestelling bij Edenred voorbereiden
  • U beschikt reeds over een MyEdenred klantenruimte? Dan hoeft u niets te doen. Alles is reeds in orde om uw bestelling te kunnen verwerken. Indien u over een promocode beschikt, volg dan volgende procedure
  • U beschikt niet over een MyEdenred klantenruimte? Registreer u hier om Edenred-klant voor de bestelling van Consumptiecheque te worden, we doen het nodige om u snel een account ter beschikking te stellen.
  • U wenst papieren cheques te bestellen voor (een deel van) uw personeel? Volg de instructies op de volgende FAQ: "Hoe de papieren Consumptiecheque bestellen?".
 3. De elektronische Consumptiecheque bestellen
  • Bepaalde sociaal secretariaten en boekhoudkantoren stellen aan hun klantenvoor om de bestelling van Consumptiecheque voor in hun plaats bij Edenred te plaatsen. Indien dit u geval is (en u bovenstaande stappen hebt gecontroleerd), kan u hen opdracht geven uw bestelling voor Consumptiecheque aan Edenred door te geven. Geef duidelijk aan dat u Edenred als uitgiftebedrijf gekozen hebt en communiceer de ondernemingsnummers waarvoor dit van toepassing is. Er hoeft verder niets gedaan te worden opdat Edenred de bestelling verstuurd door uw sociaal secretariaat of boekhoudkantoor zou kunnen verwerken.
  • Indien u zelf de bestelling wenst te plaatsen: Ontdek hoe je een bestelling kan plaatsen via uw klantenwebruimte.
 4. Automatische bestelling van kaarten voor uw medewerkers
  Ontdek de werking van onze automatische kaartbestelling voor uw werknemers die nog niet over een Edenred-kaart beschikken.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.