Hoe wijzig ik het adres van mijn bedrijf?

Surf naar MyEdenred.be om zich aan te melden op uw klantenruimte en kies bij « Mijn onderneming » het scherm « Mijn structuur »

Aan elke onderneming is een structuur gekoppeld dat uit de volgende adressen bestaat:

• Een maatschappelijke zetel
  • Een facturatieadres
  • Een leveringsadres
  • Een verdeelpunt

Let op dat u het juiste niveau van de structuur selecteert voor u de wijziging uitvoert:

Wanneer u het juiste niveau van de structuur heeft geselecteerd, kan u de adresgegevens hiervan wijzigen en op het groene knopje « Opslaan » klikken om de wijziging op te slaan:

Opgelet

De verschillende onderdelen van uw onderneming (zoals hierboven beschreven) worden als verschillende adressen beschouwd.

Als al uw adressen gewijzigd moeten worden, moet u deze wijziging telkens uitvoeren op uw maatschappelijke zetel, uw facturatieadres, uw leveringsadres en uw verdeelpunt.

Wanneer u één van deze adressen wijzigt, zal de wijziging niet voor alle onderdelen van deze structuur in achting genomen worden.