Hoe voeg ik nieuwe gebruikers toe?

Nieuwe gebruikers in groep toevoegen
  1. Download het Excel-sjabloon:
    • Wijzig de volgorde van de kolommen niet.
    • Behoud alle kolommen (geen kolom toevoegen of verwijderen).
  2. Voeg het e-mailadres van de gebruiker toe in het formaat xxxx@domain.com. Controleer of er in de cel geen spaties voor of achter het e-mailadres staan. Dit e-mailadres doet voortaan dienst als gebruikersnaam voor het platform. De verwelkomingsmail met de aanmeldgegevens wordt ook naar dit adres gestuurd. Na het aanmelden op het platform kan de gebruiker zijn/haar e-mailadres veranderen in zijn/haar gebruikerszone.
  3. Voeg de taal van de gebruiker toe in het volgende formaat:
    • Gebruik HOOFDLETTERS.
    • Schrijf FR voor Frans.
    • Schrijf NL voor Nederlands.
    • Schrijf EN voor Engels.
    • Schrijf DE voor Duits.

De gebruiker ontvangt dan alle meldingen en berichten in de geselecteerde taal. Na het aanmelden op het Ekivita Edenred platform kan de gebruiker de taal wijzigen in zijn/haar gebruikerszone.

4. Geef voor iedere gebruiker een unieke waarde in het veld 'client number' in. Deze waarde kunt u niet meer wijzigen zodra het Excel-bestand met de gebruikers in de klantenzone geüpload is. U zult deze referentie moeten gebruiken om een bepaalde gebruiker op te zoeken. In tegenstelling tot het e-mailadres kunnen de gebruiker of de beheerder van uw klantenzone deze waarde niet wijzigen. Het 'client number' kan het e-mailadres vermeld in kolom B, het personeelsnummer of een unieke combinatie van letters en cijfers zijn.
  5. Sla het Excel-bestand op in .xls(x)-formaat.
  6. Upload het bestand of sleep het naar het juiste vak.
  7. Klik op de knop om te bevestigen.
Unieke gebruiker toevoegen

Ga naar de zoekpagina en klik op de knop 'add user' rechtsboven om een gebruiker aan het platform toe te voegen. Vul de taal, het klantnummer ('client number') en het e-mailadres in.