Over wat voor een intrusie gaat het?

We ondervinden hinder door een intrusie van malware in onze systemen en stellen alles in het werk om zo snel mogelijk naar een normale situatie terug te keren

Enkele werkposten van onze werknemers werken momenteel niet op een correcte manier. Uit voorzorg hebben we ook de andere werkposten tijdelijk van het netwerk gehaald. Daardoor hebben we tijdelijk geen toegang tot onze operationele systemen.

Onze oplossingen blijven bruikbaar

De werking van onze producten (via de Edenred-kaart) is niet geïmpacteerd.

Niets wijst erop dat de gegevens van werknemers en -gevers aangetast of gestolen zijn. De systemen die deze gegevens beheren zijn immers niet aangetast door deze intrusie.

We stellen alles in het werk om ze spoedig mogelijk naar een normale situatie terug te keren.