Hoe uw Mobility Edenred-bedrijfsaccount opladen

1. Selecteer Kaarten & saldo en Klik op Beheer van de rekeningen & Kaarten

2. Selecteer Zakelijke rekeningen en klik op Acties en IBAN afdrukken (PDF)

3. Open de PDF.

U vindt alle bankinformatie over de financiering van uw Mobility Zakelijke Rekening. Voer een bankoverschrijving uit et de vermelde IBAN en met het nummer van de Zakelijke Rekening als mededeling.

4. Het duurt ongeveer 4 dagen om een nieuw saldo op u zakelijke rekening te hebben. U kunt uw Beschikbaar saldo nakijken op Mobility Edenred in Beheer van rekeningen & kaarten.