Hoe permanent opdraag instellen

1. Selecteer Mijn instellingen en klik op instellingen bezorgingslocaties. mceclip0.png
  2. Selecteer Nieuw oplaadprofiel

3. Oplaadprofielen maken

Naam = bedrijftservice/werknemer groep /niveaus van het bedrijf/ etc.

Beschrijving = betalingwijze / frequentie/ aantal mensen/ etc.

Periodiciteit:

Terugkerend = hetzelfde bedrag elke dag, week of maand opladen

Saldo onder limiet = bedrag opgeladen als het saldo te laag is

Oplaadmethode:

Vast bedrag = het bedrag van de herlaadbeurt zal het bedrag zijn dat is opgegeven

Variabel bedrag (tot een bepaald maximum) = het bedrag van de herlaadbeurt zal worden berekend om het opgegeven saldo voor de kaart te bereiken.

4. Selecteer u oplaadprofiel en klik op Toekennen aan kaarten

5. U kunt Oplaadprofiel toekennen aan verschillende niveaus van het bedrijf, maar ook direct aan werknemers.