Hoe bestel ik een Mobility-kaart?

De Edenred Mobility-kaart is een gepersonaliseerde kaart, toegekend aan een unieke werknemer.

Volg deze stappen op uw webruimte om de kaarten voor uw werknemers te bestellen.

1. Slecteer Kaarten > Kaarten bestellen"
  2. Kies "Bestel een nieuw product"
  3. Kies "Persoonlijk" als type product.
  4. Kies "Voeg kaarthouders toe" en selecteer de medewerkers waarvoor u een kaart wil bestellen.
  5. Druk op "toekennen". Uw selectie verschijnt rechts. Om werknemers te verwijderen, selecteert u ze (als u de ctrl-knop ingedrukt houdt, kunt u er meerdere selecteren). Daarna klikt u op de knop "verwijderen".
  6. Controleer uw selectie en druk op Opslaan
  7. Vul de bestelinformatie in: besteldatum, leveringscontact (de persoon waarnaar de bestelling wordt gericht), vertegenwoordiger.
  8. Klik op de verzend-knop

Levering

De kaarten worden 10 dagen na de betaling van de bestelling geleverd.