Kan de overheid koopkrachtpremies toekennen?

Ook overheidsinstellingen kunnen koopkrachtpremies toekennen.

Daarop zijn de volgende regels van toepassing:

 1. Raam eerst de omvang van de opdracht. Denk eraan dat het geraamde bedrag van de opdracht de omzet is, en niet de nominale waarde van de cheque vermenigvuldigd met de bestelde hoeveelheid. Met andere woorden: niet het aantal uitgegeven cheques telt, maar wel de omzet voor de geselecteerde inschrijver na de verlening van de diensten.
 2. Kies afhankelijk van het geraamde bedrag de juiste procedure:
   • Als de omzet minder dan 30.000 euro excl. btw bedraagt, bent u niet verplicht om een bestek op te stellen of een opdrachtaankondiging te publiceren. U moet wel kunnen aantonen dat u de diensten van de verschillende leveranciers tegen elkaar hebt afgewogen.
   • Als de omzet tussen 30.000 euro excl. btw en 139.000 euro excl. btw ligt, moet u een bestek opstellen en offertes aanvragen.
   • Als de omzet hoger is dan deze bedragen, blijven de bovengenoemde formele vereisten van toepassing en moet u ook een opdrachtaankondiging publiceren.

Nadat uw opdracht is gegund, kunt u de normale bestelprocedure volgen.

Onze afdeling Tenders staat steeds voor u klaar. Hebt u een vraag? Mail naar Tenders.department@edenred.com.

Als u dat wilt, kunt u consumptiecheques toevoegen aan uw huidige opdracht zonder dat u opnieuw een overheidsopdracht hoeft te lanceren. Dat doet u door een bestaande opdracht uit te breiden. Voldoet u aan de eisen hiervoor? Controleer het even in de artikelen 37 en volgende van het koninklijk besluit van 14 januari 2013 (in het bijzonder de artikelen 38/1, 38/2, 38/4 of 38/6).

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.