Hoe bestel ik via mijn Klantenruimte?

Via uw klantenruimte hebt u twee manieren om uw bestelling Ticket Restaurant, Ticket Ecocheques of Ticket Compliments te plaatsen. U laat de bestelwijze best afhangen van de grootte van uw onderneming.

Meer dan 50 medewerkers - Bestel via het invoeren van een bestelbestand

klik op de rubriek "Bestellingen", vervolgens op "Bestellingen via Excel-bestand".

Download uw bestelbestand en volg de instructies op de pagina. Verder worden de gegevens automatisch gecontroleerd en moet u de bestelling enkel nog bevestigen.

Minder dan 50 medewerkers - Bestel via het online kanaal

Klik op de rubriek "Bestellingen" en vervolgens op "Online bestelling".

Kies het product dat u wenst te bestellen, selecteer uw medewerkers en volg de stappen op het scherm. Vervolgens bevestigt u de bestelling.