Waar vind ik mijn betalingsaanvraag en het detail van de bestelling?

De betalingsaanvraag en het detail van uw bestelling wordt per e-mail verstuurd naar de contactpersoon opgegeven in uw contract.

Indien u de documenten niet ontvangen hebt - en u ze ook niet terugvindt in uw map met ongewenste e-mails -, dan kunt u ze terugvinden op uw klantenruimte.
  • Klik op "Bestellingen en dan op "Mijn voorgaande bestellingen".
  • Klik op het rood icoontje naast de bestelling, het venster "Downloaden betalingsaanvraag" verschijnt.
  • Vervolgens klikt u op de bestelling om de betalingsaanvraag te downloaden.
  • Klik op het geel icoontje om het detail van de bestelling te downloaden.