We hebben de kaart van onze medewerker niet ontvangen

Opgelet!

Controleer eerst deze drie stappen via uw klantenwebruimte onder "Voorgaande bestellingen".

1. Is er een kaartbestelling aangemaakt de dag nadat u één van onze producten hebt besteld? Zo niet, dan betekent dit dat uw medewerker al een Edenred-kaart heeft. U kunt uw medewerker doorverwijzen naar deze FAQ-pagina.
  2. Is de bestelling volledig uitgevoerd?
  3. Is de bestelling volledig uitgevoerd sinds meer dan 10 werkdagen?

Is de bestelling correct en is de kaart na 10 werkdagen nog steeds niet toegekomen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.